ENERGOTEAM okrúhle sito s uškom 33cm/5mm dierky
- pridať do wishlistu
Príprava kŕmnej zmesi je kľúčová nielen na pretekoch.
Pozrime sa, ako zamiešame tradičnú kŕmnu zmes, a v ktorej fáze hrajú veľkú rolu sitká.
V prvom kroku vo veľkom vedre alebo dieži zmiešajme suché prísady.
Potom si vezmime takú nádobu, ktorej poznáme objem, povedzme pol litrová krabica na kostíkov bude vhodná.
K našej kŕmnej zmesi pridajme toľko vody, aby sme dosiahli takmer finálnu konzistenciu (tá môže byť rôzna, presne podľa potrebnej konzistencie, suchšia, vlhkejšia atď).
Potom ju ručne zmiešajme takým spôsobom, aby sa rovnomerne navlhčili zrná, potom môže prísť sitovanie/roštovanie.
Umiestnime na sito dve hrste kŕmnej zmesi, jemnými pohybmi presitujme zrná, potom ich prikryme a nechajme oddychovať aspoň 30 minút.
Potom opätovne navlhčene a presitovane dostaneme konečný stav!
Vtedy k nej môžeme pridať práškové arómy, kukuricu, mikropelety, zrná.
Počas presitovania si vyberme rošt s dierkami adekvátnej veľkosti ku kŕmnej zmesi, aby sme ju vedeli poľahky dostať cez sito.
V prípade otázok, alebo záujmu
o naše služby nás kontaktujte
pomocou formulára alebo
telefonicky na čísle
+421 917 161 981
Príprava kŕmnej zmesi je kľúčová nielen na pretekoch.
Pozrime sa, ako zamiešame tradičnú kŕmnu zmes, a v ktorej fáze hrajú veľkú rolu sitká.
V prvom kroku vo veľkom vedre alebo dieži zmiešajme suché prísady.
Potom si vezmime takú nádobu, ktorej poznáme objem, povedzme pol litrová krabica na kostíkov bude vhodná.
K našej kŕmnej zmesi pridajme toľko vody, aby sme dosiahli takmer finálnu konzistenciu (tá môže byť rôzna, presne podľa potrebnej konzistencie, suchšia, vlhkejšia atď).
Potom ju ručne zmiešajme takým spôsobom, aby sa rovnomerne navlhčili zrná, potom môže prísť sitovanie/roštovanie.
Umiestnime na sito dve hrste kŕmnej zmesi, jemnými pohybmi presitujme zrná, potom ich prikryme a nechajme oddychovať aspoň 30 minút.
Potom opätovne navlhčene a presitovane dostaneme konečný stav!
Vtedy k nej môžeme pridať práškové arómy, kukuricu, mikropelety, zrná.
Počas presitovania si vyberme rošt s dierkami adekvátnej veľkosti ku kŕmnej zmesi, aby sme ju vedeli poľahky dostať cez sito.